שער למטבח הבריא

לונה פארק של טעמים זה כאן!
חידושים מהמטבח הבריא שיגרמו למזווה הביתי שלכם לקבל תפנית.
דגנים, קטניות, הנבטה, תחליפי סוכר/חלב/ביצים, מזונות על ועוד...
יהפכו מזרים לחברים טובים.
סדנה ססגונית שתפתח לכם שער לעולם בריא ומלא עצמה.

                                   

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

 

שחיתות בריאה

מתוק הוא אחד מהנאות החיים. קיים אדם על הפלנטה שאינו אוהב מתוק? 

שחיתות בריאה.... כן, יש דבר כזה, גם מתוק, גם טעים בטירוף וגם בריא שאפשר לאכול ללא ייסורי מצפון. 

סדנה עם תדר תזונתי גבוה בה נלמד להכין קינוחים הורסים ולהתפנק על הדבר האמיתי. 

                                   

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

מי הזיז את הגבינה שלי

כל מי שעובר לטבעונות תוהה איך יראו חייו ללא גבינות מן החי. 

אז שלא תטעו... גבינות זה מצרך נחשק בעולם הטבעוני לא פחות מהעולם הקרניבורי.

הטעמים, המרקמים ומגוון הגבינות שנלמד להכין, יסירו מליבכם כל ספק. 

סדנה לבנה - לא לטבעונים בלבד!

                                   

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

איטלקית - קסם המגף

המטבח האיטלקי מהלך קסם בבתים רבים, בזכות טעמיו האהובים.

אנחנו לקחנו אותו צעד נוסף קדימה. מטבח טבעוני עם מגוון מנות חדשות

לצד טעמים מוכרים: ריזוטו, לזניה, כדורי ארנצ'יני, גבינות, חמאה טבעונית, קינוחים ועוד... יוכנו מחומרי גלם טבעיים ואיכותיים.

 

בסדנה תלמדו על העקרונות הבסיסיים של המטבח האיטלקי: תבלינים צורות הגשה, טכניקות בישול וחומרי גלם ייחודיים תוך התנסות ובישול מעשי.  

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

הודית - אדונית התבלינים

המטבח ההודי אינו דומה לאף מטבח בעולם. מי שטעם אוכל הודי בחייו, בטח יסכים שאי אפשר להישאר אדיש לטעמים, לריחות ולצבעים הייחודיים למטבח ססגוני זה. בסדנה נבשל אוכל הודי טבעוני אותנטי, נתוודע לתבלינים ארומתיים שהם חלק בלתי נפרד ממגוון מנות נפלאות וטעימות. 

אז... אם בא לכם לתת גיחה קטנה להודו, בלי כרטיס טיסה, הצטרפו אלינו לסדנה שתעורר לכם את כל החושים - באחריות!

 

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

מהמזרח הרחוק

המטבח האסייאתי (תאילנד, סין, יפן, וייאטנם) הוא אחד המטבחים המרתקים, מעצם היותו שופע באוצרות בריאותיים מלאי חיים וצבעים.

בסדנה צבעונית ועשירה: נלמד על העקרונות הבסיסיים של כל אחד מהמטבחים, כולל טכניקות וצורות הגשה.
נחשף למגוון רחב של חומרי גלם חדשים, תבלינים אקזוטיים, נכיר את סגולותיהם הבריאותיים ונלמד לשלב אותם במתכונים טעימים במיוחד עם דגש על פשטות ושמירה על ערכם התזונתי של המנות.  

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

 

 

שמש ים תיכונית

לקחנו את המטבח הים תיכוני צעד אחד קדימה והפכנו אותו לבריא יותר וכמובן, טבעוני תוך שימור והשבחת הטעמים המיוחדים, שהמטבח הקסום הזה מציע. 
בסדנה צבעונית ועשירה: תקבלו השראה קולינרית, תחשפו למגוון רחב של חומרי גלם, תכירו את סגולותיהם הבריאותיים ותקבלו המון טיפים להכנת מתכונים טעימים ובריאים המקנים בסיס פרקטי להיכרות עם אבני היסוד של המטבח הים תיכוני, כדי שתוכלו ליישם בבית בקלות ובפשטות.

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

רואו פוד וסופרפוד

חגיגה קולינרית בכל קנה מידה! 

מטבח הרואו פוד מאופיין בשפע טעמים חיים,  צבעים עזים, יופי ויצירתיות.

זהו מטבח טבעוני, ללא מוצרי חלב/קמח/ביצים/סוכר, הטומן בחובו אוכל חי (שלא עבר חימום עד 42 מעלות), מלא אנרגיה עם תדר תזונתי גבוה. 

תתכוננו להרבה טעמים חדשים ומרגשים שלא הכרתם.

                                   

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

מרקים (בחורף)

בטיימינג מושלם עם החורף שכבר כאן, בישלנו לכם סדנת מרקים מפנקת במיוחד עם מגוון מרקמים, צבעים וניחוחות שיסדרו אתכם בימים הקרים.

מרק יכול לבוא כמנת פתיחה או לחלופין, כמנה עיקרית שלמה ומשביעה.

הוא מחמם, מנחם, מנקה את הגוף, מחזק את מערכת החיסון ומבריא את הגוף.

כדי ליהנות ממרק מנצח חשוב להשתמש בחומרי גלם איכותיים וטריים.

אז כשבחוץ הטמפרטורה מתחילה לצנוח, אצלנו במטבח העניינים מתחממים.

 

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

ילדים (והורים) מבשלים בריא

ילדים לא מתחברים לאכול בריא, הם אוהבים רק ג'אנק פוד – מוכר?

תנו לנו להפתיע אתכם! ילדים הם יצורים סקרנים ויצירתיים מאין כמותם והם פתוחים לטעמים הרבה יותר ממה שאנו המבוגרים מאמינים. כל התנסות עם אוכל והתרחשותו של תהליך, המביא תוצאות מוחשיות ומלהיבות ממלאת אותם בחדוות יצירה. בסדנה עם הרבה פוד ללא ג'אנק נלמד להכין בקלות ובפשטות אוכל בריא, צבעוני וטעים שילדים אוהבים. הם יצרו, יתנסו, יטעמו, ימששו, יתלכלכו ובעיקר, ייהנו מחוויה רב חושית ביחד אתכם ההורים.

 

לגלריית תמונות לחצו כאן

 

 

 

סדנת בישול פרטית 1:1 

רוצים לקחת את המטבח הפרטי שלכם צעד אחד קדימה?

סדנת בישול פרטית או זוגית היא בדיוק המקום ללמוד לבשל בריא וטעים,

עם דגש על התנהלות קלילה ופרקטית המותאמת לקצב החיים המודרני. 

בסדנה תקבלו טיפים "השווים זהב" לגבי מה המזווה הביתי שלכם אמור להכיל,

איך לשדרג מאכלים ולהפוך אותם לבריאים יותר, איך לארגן את המטבח כך שיהיה פשוט להכין ארוחות מזינות וטעימות לכל ימות השבוע (במינימום זמן) ולמה כדי לכם להכין לכם וליקירכם ארוחות מזינות. הסדנה תותאם להעדפות, לחשקים, לצרכים וגם ללבטים שלכם. 

 

לגלריית תמונות לחצו כאן